Naslovna Članak Crna magija kroz hranu i piće: Da li ste žrtva?

Crna magija kroz hranu i piće: Da li ste žrtva?

84
0
magija-shutter.jpg

I pored neobjašnjivih fenomena, nauka nije dosegla odgovor. Osećate se bezvoljno, letargija zauzima primarno mesto vašeg životnog vremena, imate osećaj da život prolazi pored vas i da sve što vam iole dobro krene zavvrši se pre nego je i počelo.

U narodu su raširena verovanja u zle sile koje upravljaju svojom energijom, a ljudi koji su spremni da nanesu nesreću drugima za novac ili bez profita, učeni da upravljaju “magijskom moći” koja se prenosi generacijama, nazivaju se magovi, vračevi…

Da li verujete u magiju? Odgovori su individualni, čak i radikalni i isključivi, ali jedno je izvesno, osećaj neprijatnosti napomenut termin neizostavno je prisutan.

Pročitajte i: Hunza, narod koji ne oboleva od raka: Ne jedu i po 4 meseca, a OVA im je namirnica glavna u jelovniku

Tradicija koja se prenosi s kolena na koleno čuva se u strogoj tajnosti, a mi smo pronašli izvesne izvore koji su nam predočili kako se hranom može nekome nauditi.

Najčešće namirnice za “postavljanje” zlih čini su svinjska mast, paprika, aleva paprika, riblja krljušt… Bilo koji od ovih predmeta da pronađete na neočekivanim mestima u kući, znajte da vam neko ne želi dobro.

Pročitajte i:  Šta se dešava u telu kada pojedete parče pice?

Čajevi od posebnih biljaka koriste se u magisjskim ritualama tako što se ispisan tekst potopi u mešavinu da odstoji, azatim se tom vodom poprska kuća ili garderoba onome kome je vradžbina namenjena.

Najpoznatija i kako neka verovanja tvrde, najdelotvornija je voda u kojoj se kupa mrtvak, ona ima najširu primenu u magijskim ritualima. Stavlja se u hranu ili piće, a kako se veruje, izaziva nepodnošljive muke.

Koliko god verovali ili ne u “magijske moći”, i danas, u modernom dobu interneta i visoke tehnologije, priča se i prepričava, ali jedno je izvesno: onima koji se time bave potrebna je psihijatrijska i medicinska pomoć.

Nastaviće se. 

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/  

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.