Naslovna Članak Brzinski ručak: Špagete bolonjeze sa tikvicama (RECEPT)

Brzinski ručak: Špagete bolonjeze sa tikvicama (RECEPT)

1031
0
bolonjez.jpg

Evo kako jednostavno i lako da napravite ovo fenomenalno jelo. 

Potrebno je: 

500 g mlevenog mesa

2 glavice crnog luka

svež paradajz ili pelat sos

tikvica

začini po želi, beli luk, biber, so, začin

Pročitajte i: Pasta sa brokolijem i tunjevinom

Priprema: 

Na malo dozvoljenog ulja prodinstati sitno iseckan crni luk, beli luk, dodati meso i svež paradajz samleven u blenderu ili kupovni paradajz pelat. Kuvati dok se lepo ne ukrčka. Tikvice oprati, iseckati na tanke tračice ili ljuštilicom za krompir izvući trake, ubaciti ih u ključalu vodu na par minuta, izvaditi, iscediti i poslužiti sa sosom. 

Pročitajte i:  Produžite rok trajanja bananama za čak 4 dana

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: stvarukusa.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.