Rečnik

  • Njoke - Pljosnate loptice napravljene od brašna semoline (tvrde durum pšenice) i kuvanog krompira. Ovaj specijalitet italijanske kuhinje (ital. gnocchi) poslužuju se uz spanać, četiri vrste sira, morske plodove, žalfijom i razne druge sosove, ili mesna jela sa ... (više)

Preporučeni članci

Evo odličnih razloga da jedete hranu iz zamrzivača

Ne volite zamrznute namirnice? Ovo su dobri razlozi da promenite mišljenje.

Ukusno i zdravo: Napravite proju sa spanaćem (VIDEO)

Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

Bez mleka, jaja i glutena: Napravite lažni hleb koji je zaludeo internet

Ovaj hleb je veoma ukusan i jednostavan za napraviti, a potrebno vam je samo nekoliko sastojaka.

TALIJA - 8 MINUTA O SREĆI: Da li ste sa sobom na "Vi" ili na "ti"?

Pogledajte premijerno drugu epizodu Talije, prvog You Tube Show-a u Srbiji.

Aktuelno

Kiflice sa džemom

Stare dobre kiflice nas uvek vrate u detinjstvo.

Mafini od čokolade i vanile

Slasne mafine možete ukrasiti prelivom po želji ili šlagom.

Jagnjeći kare s ruzmarinom

Meso pripremljeno na mediteranski način biće pravo osveženje na tradicionalnoj trpezi.

Gulaš sa paradajzom

Pikantna kombinacija mesa, paradajza i začina.

Inicijalizacija u toku...