Rečnik

  • Njoke - Pljosnate loptice napravljene od brašna semoline (tvrde durum pšenice) i kuvanog krompira. Ovaj specijalitet italijanske kuhinje (ital. gnocchi) poslužuju se uz spanać, četiri vrste sira, morske plodove, žalfijom i razne druge sosove, ili mesna jela sa ... (više)

Preporučeni članci

Kako da napravite tortilja čips (VIDEO)

Brzo i lako do ukusne i zdrave grickalice.

Hranljive vrednosti krompira - pospešuje varenje, sprečava nastanak karijesa, služi kao diuretik

Krompir se može pripremati na više načina, saznajte njegova hranljiva svojstva.

MED KAO ELIKSIR MLADOSTI: Regenerišite kosu, lice i nokte

Med je već deklarisan kao najlekovitiji prirodni preparat, ali pored njegovog slatkog ukusa, oprobajte njegovu delotvornost na svojoj koži.

Kulinarski događaji u novembru

Iako je zima već na vratima, pravim kulinarima ne smeta hladnoća, pa će i novembar biti obeležen zanimljivim događajima namenjenih gurmanima i

Aktuelno

Pita hleb

Tradicionalno se pita hleb priprema u keramičkim pećima, ali ga vi možete peći u vrelom tiganju.

Tofu sa povrćem

Za one koji vole kinesku hranu i one koji bi hteli da probaju nešto drugačije.

Brzo i lako: Čokoladna torta s orasima koja se ne peče

Zavešće vas čokoladni ukus ove rajske poslastice.

Domaći kakao krem

Napravite sami ukusan krem koji će svi obožavati.

Inicijalizacija u toku...