Rečnik

  • Njoke - Pljosnate loptice napravljene od brašna semoline (tvrde durum pšenice) i kuvanog krompira. Ovaj specijalitet italijanske kuhinje (ital. gnocchi) poslužuju se uz spanać, četiri vrste sira, morske plodove, žalfijom i razne druge sosove, ili mesna jela sa ... (više)

Preporučeni članci

9 zanimljivih činjenica o senfu

Ako ne možete da zamislite obrok bez senfa, ne propustite priliku da saznate nešto više o ovom pikantnom dodatku jelima.

Kako da napravite pivo od koprive

Da li ste spremni na eksperiment? Ili ste već probali ovako nešto?

6 lekovitih svojstava patlidžana

Od ovog povrća nastaju prave kulinarske čarolije, ali je patlidžan i veoma zdrava namirnica.

Najbolja dijeta za vaš horoskopski znak

Za Ovnove je najbolja Atkinsonova, Vage zona dijeta, a Lavove dijeta koja daje brze rezultate...

Aktuelno

Pita od bundeve

Ukoliko želite da bude drugačija, dodajte suvo grožđe ili lomljene orahe...

Jagnjetina sa ruzmarinom

Aromatično meso koje se prosto topi u ustima

Piletina sa smokvama

Brz i pikantan ručak.

Limunada s malinama

Ledeni, osvežavajući napitak za tople dane.

Inicijalizacija u toku...