Recipes

--

Preporučeni članci

Kako da napravite puter od đumbira

Ako volite ukus đumbira, svideće vam se i ovaj recept za namaz specifične arome.

Razlozi zbog kojih ne bi trebalo ručno da perete sudove

Oni koji ne vole da peru sudove, sad mogu da odahnu. Novo istraživanje je pokazalo da posuđe nikad, ali nikad ne treba da se pere ručno.

15 zanimljivosti o hrani

Kečap se u 19. veku koristio kao lek protiv dijareje, japanska dinja je najskuplje voće na svetu i još 12 zanimljivosti o hrani.

Saveti za pravilno čuvanje i zamrzavanje jagoda

Pogledajte koji je najbolji način da u sočnim jagodama uživate i kad im prođe sezona.

Aktuelno

Kapkejk sa limunom

Probajte ovaj osvežavajući kolač sa kremom od limuna!

Izrada sipkavog testa

Sipkavo, prhko ili masno testo je osnov brojnih kolača i pita. Može se čuvati u frižideru nekoliko dana, a ni zamrzavanjem ne gubi svoja svojstva.

Salata od pilećih prsa i testenine

Lagano, ali i veoma ukusno jelo sa piletinom i testeninom obogaćeno je zdravim povrćem.

Crno-beli kolačići

Ova poslastica će vas oduševiti ukusom, ali i izgledom.

Inicijalizacija u toku...