Recepti Predjela i salate

1 - 10 od 266 članaka.

Strane

Salata od brokolija sa šunkom

Salate

Salata od brokolija sa šunkom

Mediteranski preliv daje ovoj salati posebnu draž. ... >>
Punjeni avokado

Laki zalogaji

Punjeni avokado

Dekorativno i ukusno jelo koje će oduševiti i ukućane i goste. ... >>
Palačinke sa spanaćem i paradajzom

Pite i slana testa

Palačinke sa spanaćem i paradajzom

Sir upotpunjuje ukus palačinki s povrćem ... >>
Salata od jaja za sendviče

Salate

Salata od jaja za sendviče

Obogatite svoje sendviče ukusnim prilogom od jaja. ... >>
Mafini s bundevom i ruzmarinom

Laki zalogaji

Mafini s bundevom i ruzmarinom

Ruzmarin mafinima daje posebnu aromu koja zavodi. ... >>
Mafini sa jajetom na oko

Pite i slana testa

Mafini sa jajetom na oko

Obožavaćete ove ukusne mafine koji se lako pripremaju. ... >>
Mafini sa tikvicama i kačkavaljem

Pite i slana testa

Mafini sa tikvicama i kačkavaljem

Ukus ovih slanih mafina je fantastičan, a priprema ne može biti jednostavnija! ... >>
Mafini sa bundevom

Pite i slana testa

Mafini sa bundevom

Iskoristite sezonu bundeve i napravite slane zalogaje jedinstvenog ukusa! ... >>
Bakina zobena kaša

Laki zalogaji

Bakina zobena kaša

Ideja za zdrav integralni doručak. ... >>
Zobeni štapići

Laki zalogaji

Zobeni štapići

Energija za ceo dan. ... >>
1 - 10 od 266 članaka.

Strane

Preporučeni članci

Kulinarski događaji u decembru

Festivali posne hrane, vina i rakije u decembru predstavljaju zagrevanje za božićne i novogodišnje praznike.

Knjiga "Ukus Đerdapa - tradicionalna kuhinja nacionalnog parka Đerdap"

Ova knjiga priča priču o tradiciji i kulturi đerdapske kuhinje i načinu pripremanja starih jela.

Zbog ove hrane ste ukusniji komarcima

Izbegavajte namirnice koje vas čine privlačnijim komarcima.

Da li podgrevate ove namirnice?

Pogledajte koje hrana menja svoj sastav kada se podgreva.

Aktuelno

Kroketi od krompira

Kroketi od krompira su odličan prilog uz morske plodove, ali se uz salatu i sos mogu služiti kao kompletan obrok.

Domaći nemački hleb

Priprema ovog nemačkog hleba zahteva nešto više vremena, ali je ukus fantastičan.

Štrudla s ribom

Iako je najčešće sa jabukama, makom ili višnjama, štrudla može biti i sa ribom. Probajte!

Tatarski biftek

Za vrhunski tatarski biftek izaberite što kvalitetnije meso.