Supa sa paradajzom i pasuljem

Dodajte testeninu po želji i uživajte u aromatičnom varivu.
Vreme pripreme: 
srednje
Težina pripreme: 
lako
Nema glasova.
0 korisnici koji su probali ovaj recept Isproban recept
Dodaj u omiljene
Osnovni sastojci: 
testenine, pasulj, paradajz, crni luk, beli luk, šargarepa, maslinovo ulje, so, biber
Tip recepta:

Sastojci

100 g testenine
jedna glavica crnog luka
2 čena belog luka
šargarepa
konzerva oljuštenog paradajza (820 ml)
300 ml kuvanog pasulja
500 ml instant supe od povrća
kašika maslinovog ulja
veza bosiljka, so, biber

Priprema

1. Zagrejati maslinovo ulje i na njemu propræiti sitno iseckan crni i beli luk. Kad postane staklast, dodati paradajz iz konzerve, seckanu šargarepu i oceđeni, kuvani pasulj. Naliti instant supom i kuvati 15 minuta uz povremeno mešanje.

2. Testeninu skuvati u slanoj vodi, pa ih ocediti i dodati u čorbu. Po ukusu začiniti solju, biberom i bosiljkom. Poslužiti u dubokim tanjirima i ukrasiti listićima svežeg bosiljka.

Aktuelno

Inicijalizacija u toku...