Sočne krmenadle iz rerne

Marinada daje posebnu aromu ukusnom mesu.
Vreme pripreme: 
srednje
Težina pripreme: 
lako
Nema glasova.
0 korisnici koji su probali ovaj recept Isproban recept
Dodaj u omiljene
Osnovni sastojci: 
krmenadle, vorčester sos, soja sos, so, šećer, limun, ulje, paradajz sos
Tip recepta:

Sastojci

6 krmenadli

kašika soja sosa

2 kašike biljnog ulja

kašika Vorčester sosa

kašičica soka od limuna

2 kašike smeđeg šećera

2 kašike paradajz sosa

Priprema

1. Zagrejte rernu na 180 C.

2. U činiji pomešajte soja sos, biljno ulje, Vorčester sos, sok od limuna, šećer i paradajz sos.

3. Krmenadle poređajte u nauljen pleh za pečenje i premažite polovinom sosa. Pecite ih u zagrejanoj rerni oko 30 minuta. Nakon toga okrenite meso, premažite ostatkom sosa i pecite još 30 minuta.

Aktuelno

Inicijalizacija u toku...