Pasulj na kosovski način: Najukusnija posna salata

Ovu posnu, zdravu i "situ" salatu vaši ukućani će obožavati.
Vreme pripreme: 
kratko
Težina pripreme: 
lako
Nema glasova.
0 korisnici koji su probali ovaj recept Isproban recept
Dodaj u omiljene
Osnovni sastojci: 
pasulj, beli luk, ulje, ljute paprike, sirće, so
Tip recepta:

Priprema

1. Stavite pasulj noć ranije u hladnu vodu da bi se brže skuvao.

2. Skuvajte ga, a u međuvremenu potopite suve paprike u toplu vodu, ostavite ih oko 15 minuta, ocedite i sitno iseckajte.

3. Skuvani pasulj propasirajte, ubacite papričice, zgnječen beli luk, so, sirće, ulje i dobro promešajte.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa Šta da kuvam danas? 

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: posnajela.rs

Aktuelno

Inicijalizacija u toku...