Pastrmka na žaru po receptu iz manastira Studenica

Pastrmka spada u najzdravije ribe
Vreme pripreme: 
kratko
Težina pripreme: 
lako
Nema glasova.
0 korisnici koji su probali ovaj recept Isproban recept
Dodaj u omiljene
Osnovni sastojci: 
ulje, pastrmka, beli luk, peršun

Priprema

1. Očišćene pastrmke napunite izgnječenim belim lukom, peršunom i biberom, posolite, malo pospite maslinovim uljem i pecite na roštilju po desetak minuta svaku stranu. 

2. Poslužite je uz krompir salatu.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: srbijuvolimo.rs

Aktuelno

Inicijalizacija u toku...