Neodoljiv ukus stare kuhinje: Kačamak sa crnim lukom (RECEPT)

Izvanrednog ukusa, stari recept u novom ruhu, probajte ovaj kačamak.
Vreme pripreme: 
kratko
Težina pripreme: 
lako
Nema glasova.
0 korisnici koji su probali ovaj recept Isproban recept
Dodaj u omiljene
Osnovni sastojci: 
voda, so, kukuruzno brašno, crni luk

Priprema

1. U litar posoljene vode koja vri lagano sipati pola kilograma kukuruznog brašna. Dok sipate neprestano mešajte kako se ne bi stvorile grudvice.

2. Kad se kukuruzno brašno dobro ukuva na tihoj vatri (oko 20 minuta), ostaviti na toploj ringli da se prokrčka još oko pola sata.

4. Crni luk iseckati, prodinstati ga na malo vode dok ne omekša, i malo posoliti.

5. Sipati kačamak u tanjir, a preko kačamaka sipati kašiku pripremljenog crnog luka i služiti.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: posnajela.rs

Aktuelno

Inicijalizacija u toku...