Krem čorba od celera

Kada se povrće ispasira u blenderu, čorba dobija kremast i pun ukus.
Vreme pripreme: 
kratko
Porcije: 
4
Težina pripreme: 
lako
Nema glasova.
1 korisnik je pripremio ovaj recept Isproban recept
Dodaj u omiljene
Osnovni sastojci: 
celer, krompir, šargarepa, luk
Tip recepta:

Sastojci

1 veliki celer
1 krompir
2 šargarepe
1 mala glavica luka
so, biber

Priprema

1. Povrće operite, iseckajte i obarite u malo vode da bude sasvim mekano.

2. Isitnite ga u blenderu, vratite u šerpu, posolite, pobiberite, nalijte vode do željene gustine i pustite da proključa.

3. Ukrasite seckanim listom celera ili peršunom i poslužite uz prepečeni hleb ili krekere

SUPERSAVET:  Čorba će biti još ukusnija ako nju nju prilikom serviranja dodate kašičicu pavlake (naravno tada nije posna)

Aktuelno

Inicijalizacija u toku...