Kaneloni punjeni mesom

Sočno punjenje u rolnicama od testa - dekorativno i ukusno.
Vreme pripreme: 
kratko
Porcije: 
4
Težina pripreme: 
lako
Kalorije: 
620 kcal po porciji
Nema glasova.
0 korisnici koji su probali ovaj recept Isproban recept
Dodaj u omiljene
Osnovni sastojci: 
pasta, mleveno meso, crni luk, šampinjoni, beli luk, bosiljak, kačkavalj, jaja, kisela pavlaka, paradajz pire
Tip recepta:

Priprema

1. Propržiti crni luk na ulju. Dodati šampinjone isečene na listiće i mleveno meso. Dodati beli luk, so po ukusu, biber i sveži bosiljak.

2. Kanelona obariti 2-3 minuta. Puniti pripremljenom smesom i slagati u podmazanu vatrostalnu činiju.

3. Umutiti jaja sa pavlakom i preliti preko kanelona. Preko toga sipati paradajz pire, zatim narendati kačkavalj i zapeći u rerni.

Aktuelno