Junetina sa povrćem

Junetina postaje posebno sočna kada se spremi sa povrćem.
Vreme pripreme: 
kratko
Težina pripreme: 
srednje
Nema glasova.
0 korisnici koji su probali ovaj recept Isproban recept
Dodaj u omiljene
Osnovni sastojci: 
junetina, paprika, crni luk, šargarepa, mešano povrće, krompir, aleva paprika
Tip recepta:

Sastojci

500 g junetine
2 paprike (crvena i žuta)
glavica crnog luka
2 šargarepe
2 šolje smrznute mešavine povrća
4 krompira
so, biber
malo aleve paprike (slatka ili ljuta, po želji)

Priprema

1. Na ulju propržite junetinu, dospite vodu i dinstajte dok meso ne bude meko. Potom meso izvadite i isecite na kocke.

2. Na ulju na kojem ste dinstali meso propržite malo sitno seckane paprike, dodajte sitno seckan luk, na kolutove sečenu šargarepu, i na kraju meso. Poklopite i dinstajte oko 10 minuta.

3.Zatim dodati smrznuto povrće i krompir sečen na kocke, posolite i pobiberite, dospite vodu i kuvajte dok krompir ne bude gotov. Pred kraj kuvanja dodajte i alevu papriku.

Aktuelno

Inicijalizacija u toku...