Italijanska čorba na srpski način

Ovakve čorbe su idealne kao predjela, ali su odlične i za one koji žele da odmore od jake hrane!
Vreme pripreme: 
kratko
Težina pripreme: 
lako
Nema glasova.
0 korisnici koji su probali ovaj recept Isproban recept
Dodaj u omiljene
Osnovni sastojci: 
crni luk, beli kuk, šargarepa, voda, so, biber, paradajz sos, kukuruz, kelj, ulje
Tip recepta:

Sastojci

1,5 l pileće supe

sitno iseckana glavica crnog luka

2 kašičice seckanog belog luka

2 rendane šargarepe

2 stabljike celera

500 ml paradajz sosa

250 g sitnih testenina

250 smrznutog kukuruza

250 g sitno seckanog kelja

3 kašike maslinovog ulja

so i biber

Priprema

1. Zagrejte maslinovo ulje u šerpi, dodajte sitno seckani crni i beli luk, šargarepe i celer i dinstajte 3-5 minuta. 

2. Potom umešajte pileću supu i paradajz sos, poklopite i kuvajte na umerenoj temperaturi 15 minuta. Dodajte testenine, kukuruz i seckani kelj.

3.  Posolite i pobiberite, promešajte i kuvajte još 10-15 minuta, dok testenina ne omekša.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: Novosti 

Aktuelno

Inicijalizacija u toku...