Hrskav hleb s belim lukom

Ispecite kriške hleba s dodatkom belog luka i začina.
Vreme pripreme: 
srednje
Težina pripreme: 
lako
Nema glasova.
0 korisnici koji su probali ovaj recept Isproban recept
Dodaj u omiljene
Osnovni sastojci: 
hleb, beli luk, puter, so, biber, peršun, bosiljak, maslinovo ulje

Priprema

1. Zagrejte rernu na 175 stepeni. Odstranite vrhove glavice belog luka tako da se vidi vrh svakog čena. Luk stavite u aluminijumsku foliju, poprskajte maslinovim uljem i posolite i pobiberite. Umotajte u foliju i pecite u rerni oko 20 minuta. Sačekajte da se ohladi, pa očistite čenove.

2. U posudu stavite omekšali puter, oljuštene pečene čenove belog luka, limunovu koru i začine. Posolite i pobiberite po želji i sve promešajte.

3. Isecite hleb na kriške i nanesite na obe strane mešavinu s lukom i puterom. Kriške umotajte u aluminijumsku foliju i pecite oko 15 minuta.

Aktuelno

Inicijalizacija u toku...