Čokoladni kolač sa makom po bakinom receptu

Varijanta kolača sa makom koja nas je oduševila!
Vreme pripreme: 
kratko
Težina pripreme: 
lako
Nema glasova.
0 korisnici koji su probali ovaj recept Isproban recept
Dodaj u omiljene
Osnovni sastojci: 
jogurt, griz, ulje, šećer, brašno, mak, prašak za pecivo.
Tip recepta:

Priprema

1. U sud sipati jogurt, dodati ulje, šećer, griz, brašno, prašak za pecivo i sve dobro izjednačiti.

2. Pleh podmazati i posuti malo brašnom i sipati gotivu izmešanu smešu.

3. Peći u rerni na 180 stepeni C oko 35-40 min.

4. Pečen kolač preliti glazurom čokolade.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa  

Izvor: Kod bake u gostima

Aktuelno

Inicijalizacija u toku...