Bakina kuhinja - kako napraviti dobar roštilj

Obavezno probajte ove fine punjene pileće rolinice i uživajte u svakom zalogaju .
Vreme pripreme: 
srednje
Porcije: 
4
Težina pripreme: 
lako
Kalorije: 
200
Nema glasova.
0 korisnici koji su probali ovaj recept Isproban recept
Dodaj u omiljene
Osnovni sastojci: 
meso, luk, pileće grudi, mleveno meso, jaja pančeta
Tip recepta:

Sastojci

300 gr ml. mesa 1 okrajak hleba u mleku 1 jaje biber, so aleva paprika 1 glavica crnog luka 3 čena belog luka par pilećih grudi 100 gr suve pančete ili suve slanine

Priprema

Belo meso iseći na tanke šnicle i izlupati. U mleveno meso dodati krišku potopljenog hleba u mleku pa dobro iscesiti, zatim jaje, bibera malo mlevenpog, soli, 1 k.k. aleve paprike, sitno seckan crni i beli luk i sve rukama dobro izjednačiti
Pileće meso koje ste izlupali dobro posoliti i pobiberiti i tanje rasporediti mleveno meso po njemu.
Po želji možete staviti i po 1 kuvano jaje. Stranice saviti pa lepo saviti u rolnicu. Tako uraditi i sa preostalim mesom.

Meso uviti u tanko sečenu pančetu ukoliko nemate stavite po njemu suvu slaninu.
Peći na 200 stepeni C oko 40-45 min da lepo porumeni.. Naš ručak je gotov .Uživajte u svakom zalogaju. Prijatno dragi moji!

Video recepta: https://www.youtube.com/watch?v=KlRAFotlXX0

Aktuelno

Inicijalizacija u toku...