Bakina kuhinja - kako najlakše ispeći pile

Recept za početnike kako najbrže i najlakše ispeći pile u rerni....
Vreme pripreme: 
srednje
Porcije: 
5
Težina pripreme: 
lako
Kalorije: 
200
Nema glasova.
0 korisnici koji su probali ovaj recept Isproban recept
Dodaj u omiljene
Osnovni sastojci: 
pi, e, ulje, aleva praprika, pivo..
Tip recepta:

Sastojci

1 pile so ulje so malo aleve paprije 100 ml piva

Priprema

Pile izvaditi 30 min. iz frižidera pre pečenja dobro ga krpom osušiti i posuti malo alevom paprikom i posoliti dobro premazati sa uljem.
Ako želite rskavu koricu pivom u toku pečenja premazujte pile i pecite na 190 stepeni C. oko sat vremena
Ukoliko želite mekšu i lepljivu pecite na 160 stepeni C Ja sam pekla na 19o stepeni malo duže od sat vremena..pile je bilo jako mlado.
Uz pile možete peći krompir na kriške i šargarepu ili šta Vi želite
Videp recepta pogledajte na linku: https://www.youtube.com/watch?v=DJgFa__YMNM

Aktuelno

Inicijalizacija u toku...