Pila je vodu sa limunom 2 nedelje kako bi proverila da li je zaista zdrava: Evo šta je otkrila

Ispijanje vode s limunom na prazan želudac svakodnevni je ritual mnogih

Voda s limunom blagotvorno deluje na naš organizam, a jedna je od jeftinijih varijanti koja pomaže pri očuvanju zdravlja. Reguliše probavu, dobra je za detoksikaciju jetre, "briše" staračke pege na koži, pomaže kod depresije i anksioznosti, ublažava žgaravicu, pomaže u borbi protiv raka, ublažava upale.

Dina Gahman dve nedelje je pila je po dve čaše vode s limunom da proveri hoće li se barem nešto promeniti kad je njeno zdravlje u pitanju. Tokom prve nedelje nije zapazila neke promene u svom organizmu, ali već tokom druge nedelje promene su počele da se primećuju.

Pogledajte i Čaša vode sa limunom - najzdraviji izbor za početak dana

Koža joj je postala sjajnija, a neki problemi na koži koje je imala gotovo su nestali, navela je.

Osetila je i promene u metabolizmu, odnosno, bila je manje naduta nego inače. Limunska kiselina pomaže želucu da svari hranu. Voda s limunom odličan je izvor kalijuma, već pola čaše vode s limunom sadrži oko 125 mg kalijuma, za razliku od banane u kojoj ima oko 211 mg.

Osetila je i da joj se raspoloženje popravilo, osećala se poletnije i izgubila je oko pola kilograma, što ide u prilog i tvrdnjama da će redovno ispijanje vode s limunom pomoći u regulisanju težine, odnosno gubitku neželjenih kilograma. Ali za to bi trebalo da se voda s limunom pije mnogo duže od dve nedelje.

Navela je kako ne može da otkrije da li se dogodilo neko poboljšanje što se tiče unutrašnjih organa jer nije radila preglede pre, a ni nakon eksperimenta, ali otkrila je da je ovo iskustvo svakako delovalo na njen organizam.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: Kurir

Dodaj novi komentar

Komentari

Aloja vera kod redovne oralne upotrebe dovodi u ravnotežu skoro sve funkcije organizma od uredne probave do zdravog sna. Snabdeva telo vitalnim sastojcima (vitamini, minerali, amino kiseline, enzimi, saponini, polisaharidi i antrakinoni) neophodnim za normalan rad organizma. Vrši detoksifikaciju celog organizma.Reguliše probavu, absorbciju i pražnjenje digestivnog trakta.Deluje povoljno na endokrini sistem, ukjučujuci pankreas i tiroidnu žljezdu, kao i na krvotok. https://alojavera.wordpress.com/

Inicijalizacija u toku...